Kok aan huis
Private dining
& events
Op het ritme van Moeder Natuur en met veelal een Moors-Mediterrane grondslag schotelt de Pendelchef jou elk seizoen drie nieuwe menu’s voor binnen evenveel prijscategoriën en dat zowel voor vegetariërs als voor omnivoren.
Catering
YOU'RE MY DEFINITION OF FUN!
Intiem diner of groots evenement? Ongeacht wat het wordt, de Pendelchef zal het steeds met de nodige panache verzorgen. Desgewenst zal hij hierbij niet alleen instaan voor het culinaire luik maar kan hij eveneens meedenken en instaan voor de aankleding van jouw (bedrijfs)feest of diner.
Request a quote
LET'S START PLANNING!
Wil je dat de Pendelchef jouw evenement de nodige luister komt bijzetten? Vul het formulier dan in en vervolgens zal ik jou spoedig op de hoogte brengen van de beschikbaarheid. Een catering verzorg ik in hoofdzaak tijdens het weekend, maar als je er tijdig bij bent dan kan je mij ook strikken tijdens de werkweek. Vragen staat dus vrij!
Pick & choose
Your date
(+32) 468/33.05.54
SEIZOENGEBONDEN
Elk trimester wordt de menukaart aangepast aan het heersende seizoen. Zo kan De Pendelchef niet alleen met seizoensgebonden en kraakverse ingrediënten werken maar kan hij jou bovenal onophoudelijk nieuwe wereldse smaken laten ontdekken. Tenslotte vertelt een aloude volkswijsheid ons, dat ‘verandering van spijs, doet eten.’
Dus tast toe, ontdek, smaak en kraak!
ONGEDWONGEN
De Pendelchef staat voor een informele en ongedwongen doch verfijnde sfeer en stijl, zowel culinair alsook op het vlak van bediening. Het alledaagse moet en zal tenslotte overstegen worden, zonder daarbij echter zweverig of onbetaalbaar te worden. Voel je dus thuis, trek jouw schoenen uit en strek die beentjes onder tafel en bovenal…
Laat jou bedienen!
AUTHENTIEK
Bij de Pendelchef zal je geen flauwe afkooksels terugvinden van Arabische specialiteiten in een lichtzinnig sfeertje van duizend-en-één-nachten, noch zal hij jou Belgische borrelhapjes serveren onder de noemer ’tapas’. Daartoe draagt de Pendelchef de herkomst en het verhaal achter de gebruikte ingrediënten een al te warm hart toe, wat maakt dat hij niet de minste behoefte voelt om van zijn gerechten een makkelijke en ‘Instagrammable’ vertaling te maken. Kortom…
Laat er verscheidenheid zijn in de eenheid.