meet the chef
LAURENS VERMEIREN
“Verandering van spijs doet eten”, dus tast toe, ontdek, kraak en smaak.
de keuken
THINK GLOBAL,
EAT LOCAL
Laat je prikkelen door de kruidige Moors-Mediterrane keuken van de Pendelchef. De inspiratie voor deze wereldse keuken haalt hij zowel uit Zuid-Europa, de Levant, Noord-Afrika alsook uit de Latijns-Amerikaanse culinaire traditie, zonder hierbij weliswaar zijn eigen culinaire roots te vergeten. Zijn credo luidt dan ook: “Eet om te reizen, reis om te eten.”.
Groene vingers
LOCHTING
Ondanks zijn hang naar wereldse smaken probeert de Pendelchef toch zo ecologisch, duurzaam en vooral zo seizoensgebonden mogelijk te koken. Daartoe onderhoudt hij dan ook een eigen moestuin. Een lochting tsjokvol verse groene kruiden, eetbare bloemen en – in mindere mate – vruchten uit o.m. de Moors-Mediterrane en Latijns-Amerikaanse wereld. Elementen die elk op hun manier verder zullen bijdragen aan het brede en rijke smaakpalet van jouw gerechten.